0 0
Norveški “Halibut Casserole”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Norveški “Halibut Casserole”

  • 1 h 10 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Skuhajte morsko ploščo: izkoščičite jo in obdelujte, dokler ne postane drobna. Dodamo pretlačen krompir in dobro premešamo. Dodamo omako, nato jajčne rumenjake in dobro premešamo. Po okusu začinimo s soljo, poprom in muškatnim oreščkom. Vmešajte stepene jajčne beljake. Pečemo 1 uro v zmerno vroči pečici z maslom namazanem pekaču. Postrežemo s stopljenim maslom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Rex Sole Supreme” peteršiljeva omaka
Naprej
Solata z makaroni in kozicami
Nazaj
“Rex Sole Supreme” peteršiljeva omaka
Naprej
Solata z makaroni in kozicami

Dodajte Komentar