0 0
Mesni hlebček

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Čebula
250 g Gobe
200 g Goveji zrezek
Oljčno olje
1 žlička Timijan
2 x Jajce
1 lonček Univerzalna moka
100 g Mlada špinača
300 g Listnato testo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mesni hlebček

  • 1 h 30 min
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Olupite čebulo in jo skupaj z gobami grobo sesekljajte. Zrezek začinite z morsko soljo in veliko črnega popra ter ga namažite z 1 žličko oljčnega olja. Pecite ga na ponvi 2 minuti na vsaki strani, nato pa ga postavite na krožnik.

Ponev s čebulo in gobami postavite na srednje močan ogenj. Vmešajte timijan. Kuhajte 15 minut in mešajte. Gobjo mešanico zmeljite, da dobite gladek gobji namaz. 1 jajce, moko, špinačo, ščepec soli in 1 skodelico vode v mešalniku zmešajte do gladkega, da dobite maso za omleto.

Ponev ponovno postavite na srednje močan ogenj, jo namastite z oljem in vanjo vlijte tanko plast mase. Pečico segrejte na 220 stopinj celzija. Omleto položite na velik list folije za živila. Enakomerno premažite z gobovim namazom. Na sredino omlete položite zrezek, nato pa ga zavijte v zavitek. Na listnato testo položite zavit zrezek. Vse premažite z jajcem, nato pa testo prepognite čez zavit zrezek, da dobite nekakšen “hlebček”.

Pecite 25 minut ali dokler testo na vrhu ni zlato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Fritata
Naprej
Govedina v gorčični omaki
Nazaj
Fritata
Naprej
Govedina v gorčični omaki

Dodajte Komentar