0 0
Marinirana čebula

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Čebula
0,5 l Kis
4 g Črni poper
Voda
2 dag Ingver

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Marinirana čebula

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Olupite čebulo. Ko zavre voda z veliko soli, jo prelijte čez njo in jo pustite 24 ur, dokler ne izhlapi vsa para. Po 24 urah jo obrišite do suhega.

Skupaj zavrite kis, poper in ingver ter to prelijte čez čebulo. Čebulo tesno pokrijte in jo pred uporabo hranite več tednov.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rdeče zelje, kislo
Naprej
Fižolova solata
Nazaj
Rdeče zelje, kislo
Naprej
Fižolova solata

Dodajte Komentar