0 0
Losos v sladki marinadi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Rjavi sladkor
1 žlica Dijonska gorčica
1 žlica Med
ščepec Morska sol
ščepec Mleti črni poper
1 žlička Mleta paprika
4 fileji Losos s kožo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos v sladki marinadi

  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Obložite pekač s folijo in ga postavite na stran.
V skledi zmešajte rjavi sladkor, gorčico, med, sol, črni poper in papriko.
Če radi jeste kožo lososa, jo osušite s papirnatimi brisačami.

Fileje položite s kožo navzdol in s presledki med posameznimi fileji na pripravljen pekač.

Fileje prelijte z glazuro in poskrbite, da bo v celoti prekrila vrhove. S hrbtno stranjo žlice jo razporedite.
Pecite, dokler se vrhovi ne obarvajo zlato rjavo in na nekaterih mestih ne postanejo hrustljavi.

Lososa z lopatico prenesite na krožnike in ga postrezite toplega.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni jajčevci
Naprej
Svinjski kotleti v breskovi omaki
Nazaj
Pečeni jajčevci
Naprej
Svinjski kotleti v breskovi omaki

Dodajte Komentar