0 0
Limonina kremasta pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 žlici Moka
1 x Limona
1/2 skodelice Kristalni sladkor
1 1/2 skodelice Mleko
2 x Ločeno jajce
1 x Testo za pito
ščepec Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonina kremasta pita

  • 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte 2 žlici moke s 1/2 skodelice sladkorja in ščepcem soli. Stepite 2 jajčna rumenjaka. Dodajte sok in naribano lupino 1 limone.

Nato dodamo moko in sladkor ter še naprej stepamo. Vmešajte 1 1/2 skodelice mleka in nazadnje vmešajte 2 jajčna beljaka, ki sta stepena čvrsto, vendar ne suho.

Vlijemo v še nepečeno pito. Pečemo v vroči pečici na 220 stopinjah Celzija 15 minut. Zmanjšajte temperaturo na zmernih 180 stopinj Celzija in pecite še 15 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rozinova pita s kislo smetano
Naprej
Črna orehova pita
Nazaj
Rozinova pita s kislo smetano
Naprej
Črna orehova pita

Dodajte Komentar