0 0
Kumarična pomaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Kremni sir
1 skodelica Kisle kumarice sesekljane
1/4 Čebula sesekljana
1 žlica Kis
1 čajna žlička Koper
1/2 čajne žličke Sol
ščepec Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kumarična pomaka

LASTNOSTI:
    • 1 h 20 min
    • Porcije 12
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Kremni sir v skledi zmešajte do gladkega. Vmešajte kisle kumarice, čebulo, kis ali sok kislih kumaric, koper, sol in poper, da se enakomerno porazdelijo. Pred serviranjem shranite v hladilniku, vsaj eno uro. postrezite s čipsom ali tortiljami.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Goveji kari
    Naprej
    Puranje prsi
    Nazaj
    Goveji kari
    Naprej
    Puranje prsi

    Dodajte Komentar