0 0
Kreolski paradižnik

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 x Paradižnik
4 žlice Maslo
1 x Čebula
1 žlica Moka
2 x Sesekljana zelena paprika
1 skodelica Mleko in smetana
Začimbe

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kreolski paradižnik

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Paradižnike prečno prerežite na polovice. Rezano stran navzgor položite v pekač in potresite z drobno sesekljano čebulo in papriko, ki ste ji odstranili semena in žile. Močno začinite. Na vsak paradižnik položite še košček masla.

V pekač vlijte pol skodelice vode in pecite v hitri pečici, dokler se paradižniki ne zmehčajo. Raztopite dve žlici masla in v njem popražite moko. Dodajte mleko, smetano in tekočino iz pekača. Mešajte, dokler ne zavre, in kuhajte še 3 minute. Paradižnike serviramo na kvadratke toasta in jih prelijemo z omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kremna zelena
Nazaj
Kremna zelena
leča enolončnica
Naprej
Juha iz leče s hrenovko
Kremna zelena
Nazaj
Kremna zelena
leča enolončnica
Naprej
Juha iz leče s hrenovko

Dodajte Komentar