0 0
Kremna juha iz šampinjonov, špinače in leče

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 x Strok - česen
1 x Čebula
300 g Šampinjoni
Jušna osnova kokošja
300 ml Smetana za kuhanje
200 g Špinača
Poper po okusu
Sol po okusu
150 g Leča
Olivno olje
Peteršilj suh, po okusu
Drobnjak suh, po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremna juha iz šampinjonov, špinače in leče

  • 45 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na olivnem olju počasi prepražite čebulo in čez nekaj minut dodajte sesekljan česen. V ponev dajte cele očiščene gobe. Prilijte piščančjo jušno osnovo in temperaturo prepolovite. Dodajte lečo in začinite s soljo, poprom, suhim peteršiljem in suhim drobnjakom. Kuhajte 10 do 15 minut. Nato dodajte še smetano za kuhanje in na koncu še špinačo. Počakajte, da se špinača zmehča in servirajte še toplo juho.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Browniji
Naprej
Francoska bageta s kumaro in jajcem
Nazaj
Browniji
Naprej
Francoska bageta s kumaro in jajcem

Dodajte Komentar