0 0
Kmečka ponev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Čebula
2 x Čebula - mlada
800 g Krompir
3 x Paradižnik
1 x Klobasa lahko tudi hrenovka
Koruza lahko iz konzerve
Šampinjoni lahko iz konzerve
Poper po okusu
Sol po okusu
5 x Jajce
Olje po okusu
Muškatni orešček po okusu
1 mali lonček Kisla smetana
Peteršilj - nasekljan po okusu
Parmezan po okusu, lahko tudi nariban sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kmečka ponev

Kuhinja:

Zelo dobra in zelo okusna jed pri kateri boste porabili sestavine, ki vam po nepotrebnem ostajajo v hladilniku.

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Olupite krompir, narežite na kocke in skuhajte ga v slani vodi.

Med tem časom nasesekljajte čebulo, mladi čebuli pa narežite na kolobarje, olupite klobaso in po dolžini jo prepolovite, paradižnik pa olupimo in narežite paradižnik na majhne kocke.

V večji ponvi segrejte olje in na njem popecite krompir (da bo zlato rumeno zapečen), nato dodajte čebulo in jo prepražite. Nato dodajte še mlado čebulo, klobaso, paradižnik, koruzo in šampinjone in solite ter popoprajte, zelenjavo pražite nekaj časa.

V ločeni skledi zmešajte jajca, kislo smetano, muškatni orešček, peteršilj ter začinite s soljo in poprom. Mešanico prelijte čez zelenjavo, nežno premešajte in počakajte toliko časa, da jajca zakrknejo. Po želji jed potresite z naribanim parmezanom ali naribanim sirom.

 

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piškoti iz brusnic
Naprej
Koruzna juha
Nazaj
Piškoti iz brusnic
Naprej
Koruzna juha

Dodajte Komentar