0 0
Jetrni cmoki (“Leberknoedel”)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 x Jajce
500 g Telečja jetra
1/2 skodelice Moka
1 x Čebula
1 žlica Maslo
1/4 čajne žličke Klinček v prahu
po okusu Sol
1/4 čajne žličke Poper
1/4 čajne žličke Majaron

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jetrni cmoki (“Leberknoedel”)

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Jetrca 30 minut kuhajte v vreli vodi. Nato odstranite kožo ali vezi in jetra drobno zmeljite. Začinite.

Čebulo zmeljite, dodajte maslo, stepite jajca in jih dodajte.

V to maso vmešamo še moko, in sicer toliko, da je masa precej čvrsta. Oblikujte majhne kroglice in jih 15 minut kuhajte v poljubni mesni juhi. Postrežemo jih v juhi.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo
Naprej
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)
Nazaj
Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo
Naprej
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)

Dodajte Komentar