0 0
Jajčna pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 rezin Slanina
120 g Švicarski sir zdrobljen
2 žlici Maslo stopljeno
4 x Jajce
¼ skodelice Čebula sesekljana
ščepec Sol
½ skodelice Moka
1 ½ skodelice Mleko

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajčna pita

  • 50 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Slanino položite v ponev. Kuhajte na srednje visoki temperaturi, dokler enakomerno ne porumeni. Odcedite, zdrobite in pustite na stran.

Pečico segrejte na 175 stopinj C. Rahlo namastite pekač za pito. Dno krožnika za pito obložite s sirom in nadrobljeno slanino.

Zmešajte jajca, maslo, čebulo, sol, moko in mleko Stepite do gladkega in vlijte v pekač.

Pecite v ogreti pečici 35 minut, dokler se ne zapeče. Postrezite vroče ali hladno.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pasulj s klobaso
Naprej
Jajčni mafini
Nazaj
Pasulj s klobaso
Naprej
Jajčni mafini

Dodajte Komentar