0 0
Hrustljav piščanec s česnom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
240 g piščančja prsa
75 g Kruh
1 Strok - česen
1 Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljav piščanec s česnom

To je zelo preprosta in hitra metoda za pripravo zelo dobrega, hrustljavega piščanca z drobtinami, za dodaten okus pa dodajte malce česna.

  • 20
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančje prsi položite med dva kosa peki papirja in jih nežno udarite po dnu velike ponve, da se sploščijo na debelino približno 1 cm. Seveda jih lahko potolčete tudi kako drugače.

Kruh narežite v multipraktik, olupite in zmeljite česen, dodajte in zmešajte do precej drobnih koščkov. Drobtine posuemo po piščancu, jih po obeh straneh potolčemo, ponovno pokrijemo s folijo, ponovno potolčemo, da se drobtine zagozdijo v piščanca, in stisnemo na ravno površino.

Lonec postavite na srednjo temperaturo. Drobno narezanega piščanca na 1 žlici oljčnega olja na vsaki strani pražite 3 minute ali dokler ni hrustljav.

Narežite ga na rezine, servirajte na krožnik, odlično začinite z morsko soljo in poprom, potresite z rukolo z limono. Po želji lahko dodate limonin sok.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Enostavni piškotki z arašidovim maslom
Naprej
Popolna zimska solata s testeninami
Nazaj
Enostavni piškotki z arašidovim maslom
Naprej
Popolna zimska solata s testeninami

Dodajte Komentar