0 0
Hitra čebulna juha po francosko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica olivnega olja
50 g masla
1 žlica sladkorja
1 kg čebule, razpolovljene in narezane na tanke rezine
4 stroki česna, narezani na tanke rezine
250 ml suhega belega vina
2 žlici navadne moke
1,3 l vroče goveje juhe z močnim okusom
140 g drobno naribanega sira grojera
4-8 rezin bagete (odvisno od velikosti)

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hitra čebulna juha po francosko

Kuhinja:

Odlična čebulna juha, s katero boste razveselili svoje družinske člane ali svoje goste. Super za hladnejše dni.

  • 55 min
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki in težki ponvi raztopite maslo na oljčnem olju. Dodajte čebulo, pokrijte in jo pražite 10 minut, dokler se ne zmehča.

Potresemo s sladkorjem in ob pogostem mešanju kuhamo še 20 minut, dokler ne postane karamelizirana. Čebula je zelo zlate barve in je lahko slana in mehka, ko jo stisnemo med prste. Na koncu pazite, da se ne zažge.

Zadnjih nekaj minut kuhanja čebule dodajte česen, potresite z moko in dobro premešajte.

Povečajte temperaturo, postopoma dodajte vino in še naprej mešajte, nato dodajte govejo juho . Pokrijte in kuhajte 15-20 minut.

Na vrh jušne sklede položite eno ali dve hrenovki in nanje zložite Grojer. Pražite, dokler se ne stopi. Druga možnost je, da opečete toast pod opekačem in ga postrežete poleg juhe.

Za serviranje vklopite opekač in opečite kruh. Uživajte v skledi, ki je odporna na toploto.

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pad Thai na hitro
Naprej
Piščančji zvitki s suhimi paradižniki
Nazaj
Pad Thai na hitro
Naprej
Piščančji zvitki s suhimi paradižniki

Dodajte Komentar