0 0
Fižolova pomaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 stroka Česen
1 žlička Mleta paprika
1 žlička Kumina
400 g Fižol (pločevinka)
1 skodelica Voda
1 žlička Čili v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fižolova pomaka

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko

Služi kot okusna omaka, dip za tortilje ali pa kot preliv za mehiške jedi.

  • 15 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na srednji ogenj postavite majhno ponev z 1 žličko oljčnega olja.

Olupite in na drobno narežite 2 stroka česna ter ju dodajte v ponev skupaj s po 1 čajno žličko sladke dimljene paprike, čilija in mlete kumine. Pražite 1 do 2 minuti, nato dodajte pločevinko fižola ter 1 skodelico vode in kuhajte 5 minut.

Začinite po okusu, nato pa odstavite z ognja in z ročnim mešalnikom zmiksajte do gladkega. Vrnite na šibek ogenj in pustite, da se odišavi.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečene nadevane hruške
Naprej
Veganski čokoladni namaz
Nazaj
Pečene nadevane hruške
Naprej
Veganski čokoladni namaz

Dodajte Komentar