0 0
Fižolova juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

5 žlic pasiranega fižola
voda od kuhanja fižola
2 žlici zaseke
2 stroka česna
1 žlica drobno sesekljane šalotke
ščepec majarona
2 lovorjeva lista
sol in poper po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fižolova juha

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Preprosta zdrava fižolova juha.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Kadar kuhamo fižol v zrnju, vodo prihranimo. Dodamo ji čiste vroče vode in 5 žlic pasiranega kuhanega fižola ter vse prevremo. Posebej razpustimo zaseko, ji dodamo šalotko in popražimo. Odstavimo, dodamo strt česen in vse skupaj vlijemo v juho. Dodamo še ostale začimbe, prevremo, po potrebi dosolimo. Po želji zakuhamo testenine, še bolje pa teknejo kocke iz česnovega kruha (rezine opečenega kruha zdrgnemo s česnom, narežemo na kocke in vložimo v juho).

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Špinačna juha
Naprej
Goveji golaž
Nazaj
Špinačna juha
Naprej
Goveji golaž

Dodajte Komentar