0 0
Dušen zrezek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

0.5 kg Goveji zrezek
1 x Čebula
1 x Korenje
1 x Repa
1/8 čajne žličke Sol
1/16 čajne žličke Poper
2/3 žlice Peteršilj sesekljan
6 dag Margarina
2/3 Moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušen zrezek

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Raztopite margarino, zrežite zrezek na 3 kose in jih prepražite. Nato vzemite meso, čebulo in korenček narežite na tanke rezine, repo pa na debele kocke in jih prepražite v kapljici.

Ko so porjaveli, na njih položite meso, dodajte začimbe in pol litra tople vode. Zaprite pokrov in kuhajte 2 uri.

15 minut pred serviranjem zgostite še z moko; zadnji trenutek dodajte še sesekljan peteršilj.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjena telečja ali ovčja prsa
Naprej
Pilau
Nazaj
Polnjena telečja ali ovčja prsa
Naprej
Pilau

Dodajte Komentar