0 0
Čokoladna torta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Mleti orehi
100 g Datelj
100 g Fige suhe
4 žlice Med
150 g Kakav v prahu
1 žlička Vaniljev ekstrakt
60 g Kokosovo maslo
150 g Lešniki
200 g Kokosovo olje
2 žlici Agavin sirup

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čokoladna torta

Brez peke

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 min
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Tortni pekač obložite s peki papirjem.
Osnovo pripravite tako, da kokosovo maslo zelo drobno naribate v majhno skledo, nato pa ga postavite v veliko skledo z vročo vodo in pustite, da se stopi.

Dodajte zmlete lešnike, premešate in razporedite v pekač ter potlačite. Orehe zmeljite na zelo drobno, nato dodajte datlje, fige, 2 žlici medu, 5 žlic kakava in vaniljev ekstrakt in vse skupaj zmeljite. Vtisnite v pekač in hladite.

Za glazuro zmešajte kokosovo olje, 120 g kakava v prahu in agavin sirup. Polijte jo po torti in jo z nožem razporedite ter počakajte 1 uro. Ko je torta končana, ko razrežite in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Panna cotta
Naprej
Marmelada iz kosmulj in bezga
Nazaj
Panna cotta
Naprej
Marmelada iz kosmulj in bezga

Dodajte Komentar