0 0
Carski praženec iz pečice (Šmorn)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
ščepec Sol
6 velikih polnih žlic Moka
3 dl Mleko
3 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Carski praženec iz pečice (Šmorn)

Kuhinja:

Šmorn, ki ga si ga naredite kar v pečici.

  • pol ure
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na okoli 250 stopinj Celzija. Pekač v katerem boste pekli dobro namastite z margarino ali maslom ali pa z oljem in ga postavite v pečico.

Medtem stepite vso maso v gladko testo.

Segret pekač (maščoba naj v njem cvrči) vzamite ven iz pečice in vlijte vanj testo. Nato pekač zniova dajte nazaj v pečico, temperaturo znižajte sedaj na 200 stopinj Celzija in pecite približno med 15 do 20 minut, da se vam šmorn lepo zlato rjavo obarva.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jajca v koruzni tortilji s slanino, paradižnikom, čebulo in sirom (Burrito)
Naprej
Veganska koruzna enolončnica
Nazaj
Jajca v koruzni tortilji s slanino, paradižnikom, čebulo in sirom (Burrito)
Naprej
Veganska koruzna enolončnica

Dodajte Komentar