0 0
“Bela gorska” kremna glazura

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Kristalni sladkor
2 x Jajčni beljak
1/2 skodelice Voda
1/2 čajne žličke limonin ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Bela gorska” kremna glazura

  • 10 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Sladkor in vodo kuhajte brez mešanja, dokler se sladkor ta ne spusti z žlice. Počasi vlijemo v stepene jajčne beljake. Stepamo, dokler ne dobi obliko. Dodamo še aromo in namažemo na torto.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lahki Piškotki
Naprej
Limonin šerbet
Nazaj
Lahki Piškotki
Naprej
Limonin šerbet

Dodajte Komentar