0 0
Armenska ribja jed

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1,4 kg filejev riba (trska)
4 žlice Olivno olje
4 x Čebula
1 x Jajčevec
1/4 čajne žličke Mleti črni poper
1 žlica Peteršilj
1 čajna žlička Sol
1/2 skodelice Narezana goba iz pločevinke, odcejenih (po želji)
1/4 čajne žličke Italijanske začimbe
20 dag paradižnikova omaka iz pločevinke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Armenska ribja jed

  • 40 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ribje fileje 1 uro marinirajte v francoskem prelivu , da se pokrije. Rezine jajčevcev podušite na olju. Odstranite rezine, dodajte peteršilj, čebulo in začimbe ter podušite.

Naoljite pekač in izmenično polagajte plasti dušenih začimb, jajčevca in ribjih filejev. Prelijte s paradižnikovo omako, zmešano z 1 pločevinko vode, in gobami.

Peci v vroči pečici na 230 stopinjah Celzija 20 minut. Postrezite s česnovim kruhom.

recept za francoski preliv:
zmešamo gorčico, kis, olivno olje in malo sladkorja.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kroglice osliča
Naprej
File morskega lista (polnjen)
Nazaj
Kroglice osliča
Naprej
File morskega lista (polnjen)

Dodajte Komentar