0 0
Azijska kokosova panakota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Pasijonka
120 g Sladkor
100 ml Mleko
3 x Želatina lističi želatine
50 ml Limetin sok
425 ml Kokosova voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Azijska kokosova panakota

LASTNOSTI:
    Kuhinja:

    Priprava je povsem preprosta in se je lahko lotijo vsi, tudi tisti ki se ne počutijo spretne v kuhinji.

    • 20 minut
    • Porcije 6
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Namočite želatino v hladni vodi. Kokosovo mleko, mleko in pa še 3 žlice sladkorja zavrite in kuhajte okoli 5 minut. Želatino ožamite in jo raztopite v vročem kokosovem mleku. Splaknite modelčke pod hladno vodo, vanje nalijte mleko in postavite v hladilnik za vsaj 2 uri, da se strdi.

    Tri žlice sladkorja, limetin sok in pa 50 ml vode zavrite. Pasijonko prepolovite, postrgajte meso in dodajte v sladkorni sirup. Naj se ohladi. Panakoto postrezite s sirupom. Dekorirajte oziroma okrasite še z meto in limeto.

    (Foto: Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Mini bananine palačinke
    Naprej
    Sataraš z mocarelo
    Nazaj
    Mini bananine palačinke
    Naprej
    Sataraš z mocarelo

    Dodajte Komentar