0 0
Želirano sadje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Raznovrstno sadje robide, maline, jagode, borovnice
4 lističi Želatina
140 ml Bezgov sirup
2 žlici Sladkor v prahu
420 ml Peneče vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Želirano sadje

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 10 min
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Liste želatine dajte v skledo z malo hladne vode, da se za minuto namočijo, nato jih odcedite in želatino dodajte nazaj v skledo z bezgovim sirupom in na srednjem ognju nenehno mešajte, dokler želatina ne postane sirup. Na tej točki lahko dodate sladkor, mešate, dokler se ne raztopi, nato pa pustite stati na sobni temperaturi kakšno minuto.

Iz hladilnika vzemite sadje in penino. Penino vlijte v mešanico, nato pa ga prelijte čez sadje. Nekaj sadja se lahko dvigne na vrh, zato s prstom potisnite sadje navzdol v mešanico želeja. Za eno uro postavite nazaj v hladilnik, da se strdi.

Za serviranje potopite model v skledo z vročo vodo, da se žele na zunanji strani zrahlja, nato ga obrnite na krožnik. Odlično je postrežen z malo kreme, vendar je prav tako dober tudi samostojno.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sveže ostrige
Naprej
Smoothie iz kivijev
Nazaj
Sveže ostrige
Naprej
Smoothie iz kivijev

Dodajte Komentar