Sestavine
-
450 g Lisičke
-
1× Jajčevec
-
2× Paradižnik
-
1× Por
-
1× Čebula
-
1 strok Česen
-
2× Jajce
-
200 ml Zelenjavna juha
-
3 žlice Olivno olje
-
Sol
-
140 g Nariban sir
-
Peteršilj
Navodila
Segrejte pečico na 180 °C.
Očiščene lisičke kuhajte 8 minut v slani vodi.
V ponvi segrejte olje. Sesekljajte česen in čebulo ter ju podušite na olju, da čebula postekleni.
Jajčevec, paradižnik in por narežite in dodajte v ponev. Dodajte še lisičke in pražite 5 minut, nato pa zalijte z juho. Dobro premešajte in odstavite, da se malo ohladi.
Mešanici dodajte razžvrkljani jajci in vse skupaj prelijte v pekač. Po vrhu potresite s sirom in s sesekljanim peteršiljem. Postavite v pečico za 30 minut.
(Foto: Instagram/testkitchen)