0 0
Zelenjavni čips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Olje
Rdeča pesa
Krompir
Korenje
Sladki krompir
Pastinak
Hrenov dip
200 g Kisla smetana
1 žlica Hren s smetano
1 žlica Limonin sok
Drobnjak

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavni čips

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 40 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

  • Hrenov dip

Navodila

Deli

Hrenova omaka: Zmešajte vse sestavine. Začinite s soljo. Pokrijte in shranite v hladilniku.

Čips: V ponev vlijte olje. Segrevajte na srednje močnem ognju, dokler temperatura ne doseže 180 °C.

Tanke rezine rdeče pese, krompirja, korenja, sladkega krompirja in pastinaka osušite s papirnato brisačo. V serijah jih cvrite 1 do 2 minuti ali dokler ne postanejo zlati in hrustljavi. Čips prenesite na rešetko, da se odcedi in ohladi. Začinite s soljo. Postrezite z omako.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkovi hlebčki
Naprej
Jaffa keksi
Nazaj
Korenčkovi hlebčki
Naprej
Jaffa keksi

Dodajte Komentar