0 0
Zelenjavna štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Bučka
100 g Sir feta
80 g Suhi paradižniki
150 g Moka
Jajce
Jogurt
2 žlici Olje olje iz suhih paradižnikov
Pecilni prašek
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna štruca

  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Bučko operite, olupite in narežite na kocke. V vreli vodi jo kuhajte 10 minut.

Jajca in jogurt stepite skupaj. Vmešajte moko in pecilni prašek. Dobro premešajte in dodajte 2 žlici olja. Začinite s poprom. Dodajte na kocke narezano feto, grobo sesekljane suhe paradižnike in bučke. Sesekljajte baziliko in jo dodajte mešanici.

Testo vlijte v pekač in pecite 40 do 45 minut. Pustite, da se ohladi, nato pa postrezite in uživajte!

(Foto: Instagram/healtheebelly)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Gochujang testenine
Naprej
Nabodala z marelico
Nazaj
Gochujang testenine
Naprej
Nabodala z marelico

Dodajte Komentar