0 0
Zelenjavna solata s piščancem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

380 g Piščančje prsi
100 g Riževi rezanci
650 g Zelenjava
Paprika
1 skodelica Kalčki
2 žlici Praženi arašidi
Preliv
100 ml Čilijeva omaka
50 ml Limonin sok
1 žlica Ribja omaka
2 žlici Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna solata s piščancem

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

  • Preliv

Navodila

Deli

Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom.

Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi.

Segrejte ponev in dodajte zamrznjeno mešano zelenjavo. Pokrijte in kuhajte na visoki temperaturi 5 minut. Premešajte in kuhajte še 3 do 4 minute ali dokler zelenjava ni hrustljava in mehka. Odlijte odvečno vodo in jo postavite na stran.

V ponvi segrejte malo olja in na srednji temperaturi hitro prepražite piščanca, da se zlato zapeče. Piščanca dodajte kuhani zelenjavi z rdečo papriko, kalčki fižola in kuhanimi rezanci. Prelijte s prelivom. Pred serviranjem ohladite. Po želji okrasite s praženimi arašidi.

Za preliv stepite čilijevo omako, limonin sok, ribjo omako in oljčno olje.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tunin rosti
Naprej
Bolonjska pica
Nazaj
Tunin rosti
Naprej
Bolonjska pica

Dodajte Komentar