Sestavine
-
1 žlica Olivno olje
-
1/2 skodelice Rdeča paprika1 skodelica = 240 ml
-
1/2 skodelice Stročji fižol
-
1 ½ skodelice Cvetača
-
1 srednje velika Bučka
-
2 stroka Česen
-
1 skodelica Piščančja juha
Navodila
V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte narezano rdečo papriko, cvetačo, stročji fižol in bučo ter jih med občasnim mešanjem kuhajte 4 minute ali dokler rahlo ne porjavijo.
V ponev dodajte česen ter kuhajte in mešajte 1 minuto. Dodajte piščančjo juho in segrejte do vrenja ter z mešanjem postrgajte rjave koščke z dna ponve. Zmanjšajte temperaturo na srednje visoko. Med občasnim mešanjem kuhajte 3 minute ali dokler se zelenjava ne zmehča. Začinite po okusu.
(Foto: pexels.com)