0 0
Zelenjavna priloga

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
1/2 skodelice Rdeča paprika 1 skodelica = 240 ml
1/2 skodelice Stročji fižol
1 ½ skodelice Cvetača
1 srednje velika Bučka
2 stroka Česen
1 skodelica Piščančja juha

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna priloga

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte narezano rdečo papriko, cvetačo, stročji fižol in bučo ter jih med občasnim mešanjem kuhajte 4 minute ali dokler rahlo ne porjavijo.

V ponev dodajte česen ter kuhajte in mešajte 1 minuto. Dodajte piščančjo juho in segrejte do vrenja ter z mešanjem postrgajte rjave koščke z dna ponve. Zmanjšajte temperaturo na srednje visoko. Med občasnim mešanjem kuhajte 3 minute ali dokler se zelenjava ne zmehča. Začinite po okusu.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mesne kroglice v paradižnikovi omaki in to s hrustljavo polento
Naprej
Kremna gorčična omaka
Nazaj
Mesne kroglice v paradižnikovi omaki in to s hrustljavo polento
Naprej
Kremna gorčična omaka

Dodajte Komentar