0 0
Zelenjavna omleta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 pest Češnjev paradižnik razpolovljeni
½ žlice Vinski kis
2 žlici Olivno olje
1 strok Česen
1 x Buča majhna, naribana
1 pest Brstični ohrovt
30 g Grah zamrznjen
ščepec Čili
2 x Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna omleta

  • 15 min
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Češnjeve paradižnike dajte v skledo z vinskim kisom in malo začimb ter dobro premešajte. V ponvi segrejte oljčno olje in 1 minuto pražite česen. Dodajte bučke in jih kuhajte 5 minut oziroma dokler ne izhlapi vsa vlaga. Dodajte ohrovt in grah ter kuhajte 2 minuti, dokler ohrovt ne ovene. Začinite in vmešajte čili.

Segrejte ponev s kapljico olja. Začinite razžvrkljana jajca, nato jih vlijte v ponev, obračajte in dvigujte robove, da dobite veliko, ravno omleto. Ko se spodnji del omlete zapeče in je omleta na vrhu skoraj pečena, na eno stran omlete naložite kuhano zelenjavo, nato pa previdno prepognite drugo polovico omlete.

Preložite na krožnik in postrezite s češnjevim paradižnikom.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji fileji s češnjevim paradižnikom in parmezanom
Naprej
Piščančji ražnjiči z mangovo solato
Nazaj
Piščančji fileji s češnjevim paradižnikom in parmezanom
Naprej
Piščančji ražnjiči z mangovo solato

Dodajte Komentar