• Home
  • Žar
  • Zelenjavna nabodala z bio tofujem
0 0
Zelenjavna nabodala z bio tofujem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
50 ml oljčnega olja
100 ml sojine omake
1 strok česna
malo sesekljanega peteršilja
1 bučka
1 rumena paprika
1 zelena paprika
400 g bio tofuja navadnega ali s čilijem
8 nabodal

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna nabodala z bio tofujem

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

odlična zdrava zelenjavana nabodala.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Za marinado zmešamo oljčno olje, sojino omako, sesekljan česen in peteršilj. Zelenjavo in tofu narežemo na kocke ali trikotnike. Prelijemo jih s pripravljeno marinado in jih za 1–2 uri postavimo v hladilnik.
2
Narejeno

Žar

Marinirane kocke zelenjave in tofuja izmenično nabadamo na nabodala, ki jih nato na žaru pečemo 3–4 minute na vsaki strani.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavni muffini za slastna jutra
Naprej
Krompirjevi polpeti
Nazaj
Zelenjavni muffini za slastna jutra
Naprej
Krompirjevi polpeti

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com