0 0
Zeleni polpeti v zeleni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 skodelice Bučka
Sol in poper
Jajce
4 žlice Parmezan
2 stroka Česen
6 žlic Olivno olje
40 g Moka
Omaka
1 skodelica Peteršilj
3 žlice Koriander
Metini listi
1 strok Česen
1 žlica Limonin sok
50 ml Olivno olje
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zeleni polpeti v zeleni omaki

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

  • Omaka

Navodila

Deli

Naribajte bučke, jih položite v cedilo in jih posujte s soljo. Pustite stati 10 minut. Iz bučk iztisnite vodo.

Bučke dajte v veliko skledo z jajcem, moko, parmezanom, sesekljanim česnom in poprom. Dobro premešajte, da se vse skupaj poveže.

Vzemite veliko žlico bučk in jih položite na namaščeno segreto ponev. Pecite 4 minute na vsaki strani.

Omaka: V mešalniku zmešajte peteršilj, koriander, liste mete, česen in limonin sok. Med delovanjem mešalnika postopoma prilivajte oljčno olje, dokler ne dobite gladke omake. Po okusu začinite s soljo in poprom ter jo prelijte po polpetih.

Dober tek!

(Foto: Instagram/eatthisorg)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Marelični krofi
Naprej
Slivovi krofi
Nazaj
Marelični krofi
Naprej
Slivovi krofi

Dodajte Komentar