0 0
Želatina iz ribeza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
800 g ribez brez pecljev
300 g Kristalni sladkor
30 g želatina
0,5 l

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Želatina iz ribeza

  • 7 min
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Opran ribez dajte v mešalnik, dodajte v vodi prekuhan sladkor in zmešajte.

Nastavite temperaturo na 80 °C, namočite list želatine v vodo in jo odcedite. Mešajte, dokler se želatina enakomerno ne porazdeli, in premešajte.

Z želejem napolnite kozarec in ga shranite v hladilniku, da se žele strdi.

žele okrasimo s stepano smetano

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Češnjev kompot
Naprej
Mlečni puding z kokosom
Nazaj
Češnjev kompot
Naprej
Mlečni puding z kokosom

Dodajte Komentar