0 0
Zdrava večerja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

280 g Krompir
4 x Korenje
2 x Rdeča čebula
150 g Brstični ohrovt
1 žlica Olje
2 žlički Timijan
2 žlički Balzamični kis
1 strok Česen
2 ščepca Gorčica v prahu
170 g Goveji zrezek
1 žlička Vegeta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zdrava večerja

  • 1 ura 10 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Zavrite vodo in 5 minut kuhajte krompir. Odcedite ga in prihranite vodo.

Krompir, korenje, čebulo in ohrovt premažite z 2 žličkama olja. Razporedite jih na pekač in potresite z 1 žličko timijana, popoprajte in pecite 30 minut.

Medtem zmešajte 1 žličko kisa s česnom, preostalim timijanom in oljem, gorčico in veliko črnega popra. S tem premažite zrezek, ga položite v plitvo posodo in pustite na stran. Preostanek kisa zmešajte z vegeto in 125 ml rezervirane vode. Po 30 minutah zelenjavo obrnite in jo pecite še 15 minut.

Medtem na srednje visoki temperaturi segrejte ponev brez prijema. Zrezke vzemite iz marinade in jih na vsaki strani pecite 2-3 minute, dokler niso pečeni po vaših željah. Položite jih na desko. Preostalo marinado prelijte v ponev in jo kuhajte, dokler se nekoliko ne zgosti, da dobite omako. Zrezek narežite na rezine in postrezite s pečeno zelenjavo in omako ob strani.

Foto: pexels.com

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mini puranji burgerji
Naprej
Limonin posset
Nazaj
Mini puranji burgerji
Naprej
Limonin posset

Dodajte Komentar