0 0
Žar pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Testo za pico
1 skodelica Barbeque omaka 1 skodelica = 240 ml
Piščančje prsi brez kosti in kože
1 skodelica Paprika
1 skodelica Čebula
½ skodelice Koriander
2 skodelici Nariban sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Žar pica

  • 30 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Specite testo za pico v ogreti pečici na 200 °C, približno 15 minut.

Pečeno testo vzemite iz pečice in nastavite temperaturo na 175 °C.

Na skorjo namažite barbeque omako. Na vrh položite kuhanega in narezanega piščanca, sesekljano papriko, čebulo in koriander. Obložite z naribanim sirom.

Pecite v ogreti pečici, dokler se sir ne stopi in naredi mehurčke, približno 15 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hren z jajci in bučnim oljem
Naprej
Zelenjavna fritata
Nazaj
Hren z jajci in bučnim oljem
Naprej
Zelenjavna fritata

Dodajte Komentar