0 0
Žar pica s piščancem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Žar pica s piščancem

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 230 °C.

Testo za pico razvaljajte v želeno obliko in debelino in ga položite na pekač.

Testo enakomerno premažite z veliko količino omake BBQ. Po omaki razporedite na kocke narezane kuhane piščančje prsi, narezano rdečo čebulo in liste svežega koriandra.

Po vrhu potresite zdrobljen sir mocarela. Pico pokapajte z malo oljčnega olja ter jo posujte s soljo in poprom.

Pecite v ogreti pečici približno 10-15 minut ali dokler se skorja ne zlato rjavo obarva, sir pa se stopi in naredi mehurčke.

Pico vzemite iz pečice in jo pustite, da se nekoliko ohladi, preden jo narežete in postrežete.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Grahova rižota s šunko
Naprej
Mediteranska pica
Nazaj
Grahova rižota s šunko
Naprej
Mediteranska pica

Dodajte Komentar