0 0
Velikonočna pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Testo za pito
1 skodelica Šparglji 1 skodelica = 240 ml, sesekljani
1 skodelica Gobe sesekljane
1 skodelica Špinača sesekljana
1/2 skodelice Zelena čebula sesekljana
1/2 skodelice Čedar nariban
Jajce
1 skodelica Mleko
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Velikonočna pita

  • 60 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 190 °C.

Razvaljamo testo za pito in ga položimo v pekač za pito.

V ponvi na srednji temperaturi skuhajte šparglje, gobe, špinačo in zeleno čebulo, dokler se ne zmehčajo. Zelenjavo razporedite po pekaču in po vrhu potresite sir čedar.

V skledi stepite jajca, mleko, sol in poper. Jajčno zmes prelijte čez zelenjavo in sir ter pecite 35-40 minut.

Pred rezanjem in serviranjem pustite, da se pita nekaj minut hladi.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Velikonočna šunka
Naprej
Borovničeva torta z limono
Nazaj
Velikonočna šunka
Naprej
Borovničeva torta z limono

Dodajte Komentar