0 0
Velikonočna mesna štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Velikonočna mesna štruca

  • Srednje

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

V veliki skledi zmešajte mleto govedino, mleto svinjino, drobtine, jajca, mleko, parmezan, čebulo, česen, worcestersko omako, dijonsko gorčico, timijan, origano, sol in poper.

Z rokami dobro premešajte, da se vse sestavine dobro povežejo.

Mešanico prenesite v pekač za kruh in jo močno pritisnite. Na vrh razporedite rezine slanine.

Mesno štruco pecite 1 do 1,5 ure.
Vzemite jo iz pečice in jo pustite počivati 10 minut, preden jo narežete in postrežete. Uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Borovničeva torta z limono
Naprej
Velikonočna jagnjetina
Nazaj
Borovničeva torta z limono
Naprej
Velikonočna jagnjetina

Dodajte Komentar