0 0
Velikonočna jagnjetina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

3 kg Jagnječje stegno
1 žlica Rožmarin
4 stroki Česen
2 žlici Olivno olje
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Velikonočna jagnjetina

  • 3 ure 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 160 °C.

V manjši skledi zmešajte rožmarin, česen, oljčno olje, sol in poper. Mešanico vtrite v jagnjetino.

Jagnjetino položite v pekač in jo pecite 3 ure ali dokler notranja temperatura ne doseže 60 °C za srednje pečeno meso.

Pred rezanjem pustite jagnjetino počivati 10-15 minut. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Velikonočna mesna štruca
Naprej
Gobov narastek s šparglji
Nazaj
Velikonočna mesna štruca
Naprej
Gobov narastek s šparglji

Dodajte Komentar