0 0
Veganski takitosi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

170 g Sojin drobljenec
1 žlica Kokosovo maslo
200 g Tofu
1/2 čajne žličke Česen v prahu
1/2 čajne žličke Čebula v prahu
1/2 čajne žličke Kurkuma
Sol in poper
1 žlica Drobnjak
Avokado
12× Koruzne tortilje
Veganski parmezan
Salsa

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski takitosi

Taquitos

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 50 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 210 °C in namastite pekač.

V majhno ponev dajte sojin drobljenec in ga med pogostim mešanjem pecite, dokler ne postane hrustljav.

Medtem v drugi ponvi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte zdrobljen tofu in začimbe ter premešajte. Kuhajte, dokler vsa tekočina v ponvi ne izhlapi, tofu pa je na robovih rahlo hrustljav. Dodajte sesekljan drobnjak in postavite na stran.

Segrejte tortilje. Na sredino tortilje po vrsti dodajte žlico tofuja, na vrh pa sojin drobljenec in nekaj koščkov avokada. Tortiljo tesno zvijte in jo položite na pekač s šivom navzdol. Ponovite s preostalimi sestavinami.

Takitose popršite z oljem in jih za 15 minut postavite v pečico. Obrnite jih in pecite še 5 do 10 minut oziroma dokler niso hrustljavi. Takitose vzemite iz pečice, posujte z naribanim parmezanom in postrezite s salso.

(Foto: Instagram/cookscountry)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cimetovi krofki
Naprej
Piščančji takitosi
Nazaj
Cimetovi krofki
Naprej
Piščančji takitosi

Dodajte Komentar