0 0
Veganski “sirov” preliv

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 ml Zelenjavna juha
1⁄2 skodelice Prehranski kvas
3 žlice Koruzni škrob
po okusu Začimbe
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski “sirov” preliv

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 10 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte juho.
Stepite koruzni škrob in ga dajte na stran.

V vročo juho vlijte prehranski kvas in začimbe ter mešajte, dokler se ne raztopi.

Dodajte mešanico koruznega škroba in kuhajte, dokler ne postane tako gosta, kot želite. To traja le nekaj minut.
Po okusu dodajte sol in poper.

Odlično se poda k pečenemu krompirju, zelenjavi, rižu in rezancih. Uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganska slanina
Naprej
Krompirjev čips
Nazaj
Veganska slanina
Naprej
Krompirjev čips

Dodajte Komentar