0 0
Veganski ragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
30 g Posušeni jurčki
3 žlice Olivno olje
1 x Čebula
2 x Korenje
2 stebli Zelena
4 stroki Česen
Timijan
1 žlička Paradižnikov pire
100 ml Rdeče vino
250 g Zelena leča posušena
700 g Konzerviran paradižnik
200 g Šampinjoni
200 g Gobe
1 žlička Sojina omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski ragu

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 ura 30 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Posušene jurčke prelijte z 800 ml vrele vode in jih za 10 minut postavite na stran. Medtem v veliko ponev vlijte 1,5 žlice olja in 10 min pražite čebulo, korenček, zeleno in ščepec soli, dokler se ne zmehčajo. Odstranite jurčke in jih grobo sesekljajte.

Dodajte česen in timijan. Kuhajte 1 min, nato vmešajte pire in kuhajte 1 min. Prilijte vino. Kuhajte, dokler se ne zmanjša, nato dodajte lečo, jurčke in paradižnik. Zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo in kuhajte s pokrovom.

Medtem segrejte veliko ponev. Dodajte 1,5 žlice olja, nato pa vanjo stresite vse gobe. Pražite, dokler voda ne izhlapi in se gobe zlato obarvajo. Prilijte sojino omako in premešajte, nato pa gobe dodajte v ponev z lečo.

Na srednji temperaturi kuhajte 30-45 minut in občasno premešajte, dokler leča ni kuhana. Začinite in postrezite.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testenine s piščancem in slanino
Naprej
Jabolčni punč
Nazaj
Testenine s piščancem in slanino
Naprej
Jabolčni punč

Dodajte Komentar