0 0
Veganski prebranec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Čebula
1 žlica Olivno olje
2 stroka Česen
1 žlica Dimljena sladka paprika
Lovorjev list
2 žlici Zlati sirup
2 žlici Barbeque omaka veganska
700 g Paradižnikova mezga
1 kg Fižol pločevinka
Čili - rdeči
Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski prebranec

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
  • 1 ura
  • Porcije 7
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Čebulo položite v pekač in jo pokapajte z oljem. Med pečenjem jo mešajte, pecite 15 minut.

Dodajte česen, papriko in lovorjev list. Premešajte, da se sestavine povežejo. Dodajte zlati sirup, omake, mezgo in fižol. Premešajte. Začinite s soljo in poprom. Posodo tesno pokrijte s folijo in pecite 30 minut. Odstranite folijo. Pecite še 15 minut ali dokler se fižol ne segreje in se omaka zgosti. Zavrzite lovorove liste. Vmešajte čili in koriander. Postrezite kot prilogo ali samostojno jed.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pica pokovka
Naprej
Feta zavitki
Nazaj
Pica pokovka
Naprej
Feta zavitki

Dodajte Komentar