0 0
Veganski ingverjevi krofi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 ml Mandljevo mleko
2 žlički Jabolčni kis
60 g Kokosov sladkor
100 g Margarina veganska
3 žlice Melasa
1 žlička Vaniljev ekstrakt
300 g Polnozrnata moka
3 žličke Ingver mleti
2 žlički Cimet
1 žlička Pecilni prašek
1/4 žličke Soda bikarbona
120 g Sladkor v prahu
3 žličke Limonin sok
Posušene jagode

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski ingverjevi krofi

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Z oljem rahlo popršite 12 lukenj v pekaču za krofe. Zmešajte mandljevo mleko in kis.

Stepajte kokosov sladkor, oljčni namaz, zaklad in vaniljo.

V skledo presejte moko, ingver, cimet, začimbe, pecilni prašek in sodo bikarbono. Mešanico moke in mleka izmenično vmešajte v mešanico kokosovega sladkorja, dokler se ne povežeta.

Mešanico razdelite med pripravljene luknjice za krofe. Pecite 15 minut ali dokler krofi ne postanejo zlati. Odstavite za 3 minute, da se nekoliko ohladijo.

V skledi zmešajte sladkor v prahu in dovolj limoninega soka, da nastane gladka, gosta in mazljiva konsistenca. Namažite po vrhu krofov. Preden se glazura strdi, posujte z jagodami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski hrustljavi pohančki
Naprej
Hrustljave kokosove kozice
Nazaj
Veganski hrustljavi pohančki
Naprej
Hrustljave kokosove kozice

Dodajte Komentar