0 0
Veganski bučni vaflji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Mandljevo mleko
½ skodelice Bučni pire
2 žlici Sladkor
2 žlici Repično olje
1 čajna žlička Vanilijev ekstrakt
1 skodelica Moka
2 čajni žlički Začimbe za bučno pito podrobneje v postopku
1 čajna žlička Pecilni prašek
ščepec Sol
ščepec Soda bikarbona
ščepec Muškatni orešček

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganski bučni vaflji

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 35 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V skledi zmešajte mandljevo mleko, bučni pire, sladkor, olje in vaniljev ekstrakt. Dodajte moko, začimbo za bučno pito (cimet, mleti ingver, muškatni orešček, mleti začimbni koren, mleti klinčki), pecilni prašek, sol, sodo bikarbono in muškatni orešček. Mešajte, dokler se sestavine  ne povežejo.

Segrejte vafljar v skladu z navodili proizvajalca in v vsak prostor vlijte približno 2 žlici testa in ga pecite približno 5 minut, do zlate barve. Postrezite z vegansko marmelado ali javorjevim sirupom in s sadjem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganska majoneza
Naprej
Golaž iz lisičk
Nazaj
Veganska majoneza
Naprej
Golaž iz lisičk

Dodajte Komentar