0 0
Veganske meringe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 pločevinka Konzervirana čičerika tekočina
¼ čajne žličke Vinski kamen
¾ skodelice Sladkor
½ čajne žličke Vaniljev ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganske meringe

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Meringe so švicarska sladica iz stepenega, oslajenega beljaka, za vas pa smo pripravili vegansko različico.

  • 2 h 15 min
  • Porcije 12
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 100 stopinj C. Pekač obložite s pergamentom za peko.

Čičerko odcedite in prihranite 1/2 skodelice tekočine iz pločevinke. Čičeriko shranite za drugo uporabo. Tekočino iz čičerike vlijte v skledo in dodajte vinski kamen. Mešanico stepajte z električnim mešalnikom, dokler se ne oblikujejo mehki vrhovi. Postopoma dodajajte sladkor, po 1 žlico naenkrat, med nenehnim stepanjem, dokler se ne oblikujejo vrhovi, približno 20 minut. Dodajte vaniljev ekstrakt.

Na pripravljen pekač oblikujte majhne kroge s premerom približno 2 cm.

Pecite v ogreti pečici, dokler niso meringe čvrste in se zlahka odlepijo od pergamentnega papirja, približno 90 minut. Odstranite iz pečice in pustite, da se popolnoma ohladijo, vsaj 15 minut.

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Chia kaša
Naprej
Ostrige na žaru
Nazaj
Chia kaša
Naprej
Ostrige na žaru

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com