Sestavine
-
1 žlica Olivno olje
-
1/2 Čebula
-
1 kos Čvrsti tofu
-
1 žlička Prehranski kvas
-
1/2 čajne žličke Kosher Sol
-
1/4 čajne žličke Črni poper
-
1/4 čajne žličke Mleta kurkuma
-
4 skodelice Špinača
-
1/4 čajne žličke Limonin sok
Navodila
Segrejte ponev na srednje visoki temperaturi. Na olju popecite čebulo (5 minut) in dodajte zdrobljen tofu.
Dodajte prehranski kvas, sol, poper in kurkumo ter premešajte. Med občasnim mešanjem kuhajte, dokler tofu ni vroč, približno 3 minute.
Dodajte špinačo in kuhajte, dokler ne ovene, 1 minuto. Po mešanici poškropite limonin sok. Poskusite in po potrebi začinite s soljo in poprom.
(Foto: pexels.com)