0 0
Veganska umešana “jajčka”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
1/2 Čebula
1 kos Čvrsti tofu
1 žlička Prehranski kvas
1/2 čajne žličke Kosher Sol
1/4 čajne žličke Črni poper
1/4 čajne žličke Mleta kurkuma
4 skodelice Špinača
1/4 čajne žličke Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska umešana “jajčka”

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte ponev na srednje visoki temperaturi. Na olju popecite čebulo (5 minut) in dodajte zdrobljen tofu.

Dodajte prehranski kvas, sol, poper in kurkumo ter premešajte. Med občasnim mešanjem kuhajte, dokler tofu ni vroč, približno 3 minute.

Dodajte špinačo in kuhajte, dokler ne ovene, 1 minuto. Po mešanici poškropite limonin sok. Poskusite in po potrebi začinite s soljo in poprom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna špinača
Naprej
Vegetarijanski polpeti
Nazaj
Kremna špinača
Naprej
Vegetarijanski polpeti

Dodajte Komentar