0 0
Veganska slanina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Čvrsti tofu
2 žlici Prehranski kvas
2 žlici Sojina omaka
1 žlička Aroma dima
1 žlica Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska slanina

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Tofu narežite na tanke trakove in jih pražite na nizki temperaturi, dokler na zunanji strani ne postanejo hrustljavi. Najbolje je, da jih položite v ponev z oljem in pustite vsaj 10 minut, da vrejo. Po tem bi se morali zlahka obrniti.

Obrnite jih in jih še 10 minut pecite na drugi strani.

Najprej zmešajte sojino omako s tekočim dimom, nato pa ponev odstavite z ognja.

V ponev vlijte tekočo dimno/sojino omako in premešajte tofu, da se obložijo vse strani.

Vse skupaj potresite s kvasom in na ognju še malo premešajte, dokler tekočina ne izgine, tofu pa je prekrit z lepljivim kvasom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zajtrk za dva
Naprej
Veganski “sirov” preliv
Nazaj
Zajtrk za dva
Naprej
Veganski “sirov” preliv

Dodajte Komentar