0 0
Veganska rikota

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

400 g Čvrsti tofu
3 žlice Prehranski kvas
1/2 čajne žličke Česen v prahu
1/2 čajne žličke Čebula v prahu
Sol in poper
1,5 žlice Olivno olje
10 listov Bazilika
Limona sok
2 žlici Veganski parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska rikota

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Tofu narežite na centimetrske koščke. Pokrijte ga z nekaj papirnatimi brisačami. Na tofu položite utež, da iztisnete odvečno vodo. Obtežen naj bo 30 minut.

Stisnjen tofu dajte v kuhinjski robot. Dodajte preostale sestavine in mešajte, dokler ne dobite kremaste teksture, podobne siru rikota. Poskusite in po potrebi dodajte več soli, limoninega soka oziroma prehranskega kvasa.

(Foto: freepik.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lazanja z vegansko rikoto
Naprej
Veganske palačinke s čokoladnimi koščki
Nazaj
Lazanja z vegansko rikoto
Naprej
Veganske palačinke s čokoladnimi koščki

Dodajte Komentar