0 0
Veganska jota z ajdovimi žganci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Čebula
1 kg Kislo zelje
3 x Strok - česen
3 jedilne žlice Oljčno olje ekstra deviško oljčno olje
1 pločevinka Fižol rjavi fižol
5 x Krompir manjši krompirji
ščepec Mleta kumina
Poper po okusu
Sol po okusu
ščepec Kajenski poper
1 x Lovorjev list
1 čajna žlička Paprika v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska jota z ajdovimi žganci

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:

Tradicionalna jed, ampak tokrat na veganski način za vegane. Pripravite si joto in to z ajdovimi žganci

  • 50 minut
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Kislo zelje (ali mešanico s kislim zeljem) predhodno skuhajte in nato odstavite. Medtem v osoljenem kropu posebej skuhajte olupljen in na kocke narezan krompir, ki ga na koncu malo pretlačite.

Česen in čebulo nasekljajte in prepražite na olivnem olju, dodajte kuhano zelje brez tekočine, krompir, fižol in vse začimbe, premešajte in zalijte s tekočino, ki bo ostala od zelja. Po potrebi dodajte še vodo.

Kuhajte joto 20 minut, da se bodo sestavine povezale. Solite in poprajte po vašem okusu. Postrezite z ajdovimi žganci.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna grahova juha s špinačo
Naprej
Jajca z lososom
Nazaj
Kremna grahova juha s špinačo
Naprej
Jajca z lososom

Dodajte Komentar