0 0
Veganska jambalaya

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Čebula
Stebelna zelena
Paprika 1 zelena, 1 rdeča in 1 rumena
1 žlička Ingver
2 stroka Česen
1 žlička Kajenski poper
500 ml Zelenjavna juha
400 g Pelati
250 g Veganski trakci
240 g Riž
400 g Rdeči fižol
2 žlici Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska jambalaya

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ponev popršite s pršilom za kuhanje ter 5 minut kuhajte sesekljano čebulo, zeleno in papriko. Dodajte nariban ingver in česen ter kuhajte še eno minuto. Vmešajte začimbe in tretjino jušne zaloge ter kuhajte 3 minute.

Dodajte pelate, veganske koščke in drugo tretjino jušne zaloge, zavrite in dodajte riž. Pokrijte in kuhajte 10 minut.

Vmešajte fižol ter ponovno zavrite. Dodajte preostalo juho in kuhajte 10 minut, dokler riž ni kuhan in se večina tekočine ne vpije.
Vmešajte limonin sok in začinite po okusu, preden postrežete.

(Foto: Instagram/theplantbasedjournaller)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Avokadova omaka za testenine
Naprej
Jagodna granita
Nazaj
Avokadova omaka za testenine
Naprej
Jagodna granita

Dodajte Komentar