0 0
Veganska “jajčna” solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
170 g Tofu
1 velik Krompir
1/2 skodelice Zelena 1 skodelica = 240 ml
1/2 Čebula
Redkvica
2 žlici Indijski oreščki namočeni, surovi, nesoljeni
1 žlica Prehranski kvas
2 čajni žlički Gorčica
100 ml Rastlinsko mleko
Poper
Sladka paprika v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska “jajčna” solata

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Tofu položite med papirnate brisače in poskusite iztisniti čim več vode. Tofu narežite na centimetrske kocke. V veliki skledi zmešajte tofu, olupljen in na kocke narezan kuhan krompir, sesekljano zeleno, čebulo in redkvice.

V majhnem kuhinjskem robotu ali mešalniku zmešajte indijske oreščke, prehranski kvas in gorčico. Predelujte do gladkega in postopoma dodajajte rastlinsko mleko, dokler ni preliv dovolj tekoč po vašem okusu.

Preliv dodajte zelenjavi; nežno premešajte, da jo obložite. Začinite s poprom in potresite s papriko. Postrezite na rdeči listnati solati s hrustljavimi krekerji.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljav krompirček z veganskim nacho sirom
Naprej
Suši pekoči paradižnik
Nazaj
Hrustljav krompirček z veganskim nacho sirom
Naprej
Suši pekoči paradižnik

Dodajte Komentar